Yenileniyor
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyon
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • K.Maraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
%-0,17
BIST 98.466
%-1,04
Dolar 5,7268
%-0,99
Euro 6,6390
%-0,84
Altın 226,32
- REKLAM -
REKLAM

Facebook’ta kafanızı şişirenlere karşı ‘uyutma’ modu!

2 defa okundu kategorisinde, 19 Ara 2017 - 08:13 tarihinde yayınlandı
- REKLAM -


Hepimizin Facebook’ta sürekli gönderi paylaşan, Facebook’u biraz Twitter gibi kullanan arkadaşları vardır. Bundan rahatsızlık duyanlar için Facebook, bu arkadaşlarınızı geçici olarak sessize alma özelliği olan “Snooze”u getirdi.

Belirli bir kişi, grup veya sayfadan bıktıysanız, tek yapmanız gereken son gönderilerinin sağ üst köşesindeki menüden “Snooze”u seçmek, böylece 30 gün boyunca onlardan hiçbir şey görmeyeceksiniz. İşin güzel yanıysa karşı tarafın bundan haberinin olmayacak olması.

Facebookta kafanızı şişirenlere karşı uyutma modu

Bu birçok açıdan Facebook’un “Takibi bırak” seçeneğinden daha arkadaşça, çünkü o seçenek bir kişiyi siz bir daha takip etmediğiniz sürece tamamen göz önünden kaldırıyor.

Birisini tamamen susturmak istiyor da olabilirsiniz, ama çoğunlukla istediğimiz bir ara çok gönderi paylaşmaya başlamış birini geçici olarak susturmak oluyor ve eski “takibi bırak” özelliği bu kişilerin takibini bıraktığımızı unutmamıza sebep oluyordu.

Bunun yanında, Snooze seçeneğini istediğiniz zaman kapatmanız da tabii ki mümkün, yani 30 gün bekleme şartınız yok.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: FOTOĞRAFLARLA FACEBOOK OFİSLERİ

Haber Editörü : Tüm Yazıları